Wilt je meer informatie?

Vul dan dit formulier in, wij nemen dan contact op.
 • Wij respecteren uw privacy en doen niet aan spam

Welkom bij Guard Academy

Beveiliger MBO 2
Event Security Officer (ESO)
BHV
VCA
Winkel Surveillance
Verkeersregelaar

Stage lopen in de beveiliging? Guard Academy helpt je op weg!


 • Heb je geen stageplek in de beveiliging kunnen krijgen en daardoor je beveiligingsopleiding niet afgemaakt? Bij Guard Academy kun je apart een praktijkstage volgen en zo alsnog je beveiligings diploma behalen!

   

 • Het komt nogal eens voor dat men een beveiligingsopleiding heeft gevolgd die men niet af kon ronden met een erkend beveiligers diploma omdat de praktijkstage ontbrak. Dat kan vele oorzaken hebben, maar vaak is er een simpele reden: men kon geen stageplek bemachtigen. Heb je zoiets zelf ook meegemaakt? Pak dan nu de draad weer op en maak gebruik van het speciale stage-instroomtraject van Guard Academy. Op vrijwel elk willekeurig moment in het jaar kun je instromen in de opleiding Beveiliger MBO 2 voor het onderdeel praktijkstage wanneer je het theoretische onderdeel van de opleiding al (elders) met succes had gevolgd. Guard Academy biedt namelijk een speciaal stage-instroomtraject. Een unieke kans om alsnog je diploma te behalen! Meer weten? Vul bovenstaand formulier in?
  Of schrijf je meteen in voor een persoonlijk intakegesprek!

 • HET STAGE INSTROOMTRJECT houdt rekening met je persoonlijke omstandigheden. Op basis van wat nog ontbreekt wordt een opleidingstraject op maat gemaakt. Dat opleidingstraject kan bestaan uit alleen nog maar het volgen van een praktijkstage, maar kan tevens aangevuld worden met theoretische modulen die je nog niet hebt gehad. Ook de duur van het opleidingstraject wordt geheel op je individuele omstandigheden afgestemd. Heb je veel tijd tot je beschikking, dan is het mogelijk om een intensieve stage van relatief korte duur te lopen. Is je beschikbare tijd begrensd door werk of andere omstandigheden, dan kan de stage-intensiteit daarop aangepast worden en loop je langduriger stage. Via Guard zijn er stagemogelijkheden bij schouwburgorganisaties, musea, evenementenorganisaties, recreatieve organisaties, gemeenten, warenhuizen, enzovoorts. 
  Meer weten? Vul bovenstaand formulier in? Of schrijf je meteen in voor een persoonlijk intakegesprek!

 • De Guard heeft jarenlange ervaring in de beveiligingsbranche en werkt met docenten die politieagenten of marrechauchee zijn geweest. Zij zorgen voor onze hoge kwaliteitsopleidingen.
  Voor meer informatie bezoek onze website of vul het boverstaande formulier in.
  Wij nemen dan contact met je op.

   

Inschrijven intakegesprek


'' Ik ben in april begonnen bij locatie Dordrecht en hoop in december klaar te zijn. Dit is een geweldige school. Staan gelijk voor je klaar als je ze nodig heb. En de lessen zijn heel interessant en gezellig. Ik heb onder andere stage gelopen bij Media Markt, Zwarte Cross, Deventer Op Stelten en Stoppelhaene. Maar je kan ook naar Lakedance, Nijmeegse Vierdaagse, enzovoort. Een echt unieke ervaring! ''