Wil je graag een beveiliger worden met de hulp van Guard Academy en binnen 26 weken een diploma behalen? Kom dan in beweging.
De beveiligingsopleiding van Guard Academy vereist geen specifieke opleiding. Wat wij wel vragen is de juiste houding, motivatie en doorzettingsvermogen. Wanneer je onze opleiding Beveiliger MBO 2 heeft afgerond is de kans op werk bijna 100%. Zeker in de huidige krappe arbeidsmarkt, waar goed werk schaars is, is dit natuurlijk iets om van te profiteren. De Guard heeft vestigingen in Amsterdam, Deventer, Dordrecht en Nijmegen.

Guard Academy is altijd op zoek naar aspirerende beveiligers. Daarom maken wij gebruik van persoonlijke intakegesprekken om te kijken of een opleiding tot Beveiliger MBO 2 of Event Security Officer (ESO) iets voor jou is. Op de website vindt u actuele informatie en kunt u zich aanmelden.

Beveiliger worden doet u door een opleiding tot Beveiliger MBO 2 van Guard Academy te volgen. Deze kent zowel een theoretisch als een praktijkdeel. De theorielessen in de beveiligingsopleiding zijn op maandag en woensdagavond, plus een aantal weken op zaterdagochtend. De stage is dan 16 uur per week. Het theoretisch deel voor werken in de beveiliging bevat een aantal modules zoals:
Werken binnen wettelijke kaders;
Rekenen;
Engels;
Beveiliging van gebouwen en eigendommen;
Loopbaan Burgerschap;
Nederlands.
Meer weten? Mail naar office@guardacademy.nl

De Guard heeft jarenlange ervaring in de beveiligingsbranche en werkt met docenten die politieagenten of marrechauchee zijn geweest. Zij zorgen voor onze hoge kwaliteitsopleidingen.
Voor meer informatie bezoek onze website of mail naar office@guardacademy.nl