Wilt u meer informatie?

Vul dan dit formulier in, wij nemen dan contact op.Wij respecteren uw privacy en doen niet aan spam

Beveiliger worden? Guard Academy helpt je op weg!

ZET JE TALENTEN IN! Beschik jij over de juiste houding, een stevige dosis doorzettingsvermogen en een goede motivatie? Dan maak je goede kans snel aan het werk te kunnen met het MBO-diploma Beveiliger niveau 2. U kunt de opleiding in één van onze vestigingen in Amsterdam, Deventer, Dordrecht of Nijmegen volgen. Profiteer van onze ervaren docenten die allemaal zelf in het werkveld staan of gestaan hebben, om jou het vak bij te brengen. Voor de opleiding Beveiliger MBO 2 is geen specifieke vooropleiding nodig. Als je denkt geschikt te zijn voor object-, persoons-, of evenementenbeveiliger schrijf je dan in voor een intakegesprek bij de Guard Academy!  Op de pagina Opleiding Beveiligervindt u meer informatie.

Guard Academy is altijd op zoek naar aspirerende beveiligers. Daarom maken wij gebruik van persoonlijke intakegesprekken om te kijken of een opleiding tot Beveiliger MBO 2 of Event Security Officer (ESO) iets voor jou is. Op de website vindt u actuele informatie en kunt u zich aanmelden. Bellen of mailen kan ook naar ons hoofdkantoor in.
Meer weten? Vul bovenstaand formulier in?
Of schrijf je meteen in voor een persoonlijk intakegesprek!

Beveiliger worden doet u door een opleiding tot Beveiliger MBO 2 van Guard Academy te volgen. Deze kent zowel een theoretisch als een praktijkdeel. De theorielessen in de beveiligingsopleiding zijn op maandag en woensdagavond, plus een aantal weken op zaterdagochtend. De stage is dan 16 uur per week. Het theoretisch deel voor werken in de beveiliging bevat een aantal modules zoals:

  • Werken binnen wettelijke kaders;
  • ICT gebruik
  • Beveiliging van gebouwen en eigendommen;
  • Communicatie als beveiliger
  • Nederlands
  • Maatschappelijk culturele vorming

De Guard heeft jarenlange ervaring in de beveiligingsbranche en werkt met docenten die politieagenten of marrechauchee zijn geweest. Zij zorgen voor onze hoge kwaliteitsopleidingen.
Voor meer informatie bezoek onze website of vul het boverstaande formulier in.
Wij nemen dan contact met je op..