bhv_materiaal(2)

Bedrijfshulpverlening (BHV)

Guard Academy biedt zowel voor cursisten, voormalige cursisten, evenals voor bedrijven en particulieren een BHV basis cursus en een BHV herhalingscursus aan. De basis cursus duurt een gehele dag en bestaat uit een EHBO en AED gedeelte, welke één dagdeel in beslag neemt en een Brand gedeelte, dat ook één dagdeel in beslag neemt. De cursus wordt gegeven door bevoegde en gecertificeerde docenten. Aan het eind van de dag ontvangt de cursist, bij gebleken geschiktheid, het Bedrijfshulpverleners diploma en een Bedrijfshulpverleners pas, in handig creditkaart formaat. Het diploma en de pas hebben een geldigheidsduur van één jaar. De herhalingscursus duurt één dagdeel en daarin worden EHBO, AED en Brandbestrijding behandeld. Ook deze cursus wordt door bevoegde en gecertificeerde docenten verzorgd.

Locatie cursus

Guard Academy, Nieuwe Markt 23, 7411 PB Deventer.
In overleg ook op andere locatie.

Cursus data

BHV basiscursus wordt gegeven op de eerste maandag van de maand, Is dat een feestdag dan schuift deze door naar de 2e maandag van de maand.
BHV herhalingscursus wordt gegeven op de 3e maandag van de maand. Ik de maanden juli, augustus en december wordt van dit basisrooster afgeweken.

Kosten

• BHV basiscursus € 199,- p.p. (BTW vrij). Maximaal 12 personen per groep.
• BHV herhalingscursus € 99,- p.p. (BTW vrij). Maximaal 12 personen per groep.
• Voor (oud) cursisten van de Guard Academy geldt een aangepast tarief.

Nog even rustig nalezen? Download hier de BHV folder.

Klik hier voor de algemene voorwaarden