Wilt u meer informatie?

Vul dan dit formulier in, wij nemen dan contact op.  Wij respecteren uw privacy en doen niet aan spam

  Beveiliger worden? Guard Academy helpt je op weg!

  Wil je graag een beveiliger worden met de hulp van Guard Academy en binnen 1 jaar een diploma behalen? Kom dan in beweging. De beveiligingsopleiding van Guard Academy vereist geen specifieke opleiding. Wat wij wel vragen is de juiste houding, motivatie en doorzettingsvermogen. Wanneer je onze opleiding Beveiliger MBO 2 heeft afgerond is de kans op werk bijna 100%. Zeker in de huidige krappe arbeidsmarkt, waar goed werk schaars is, is dit natuurlijk iets om van te profiteren. De Guard academy heeft vestigingen in Amsterdam, Deventer, Dordrecht en Nijmegen.

  Guard Academy is altijd op zoek naar aspirant beveiligers. Daarom maken wij gebruik van persoonlijke intakegesprekken om te kijken of een opleiding tot Beveiliger MBO 2 of Event Security Officer (ESO) iets voor jou is. Op de website vind je actuele informatie en kun je jezelf aanmelden. Bellen of mailen kan ook naar ons hoofdkantoor in Devcenter. Meer weten? Vul bovenstaand formulier in. Of schrijf je meteen in voor een persoonlijk intakegesprek!

  Beveiliger worden doet u door een opleiding tot Beveiliger MBO 2 van Guard Academy te volgen. Deze kent zowel een theoretisch als een praktijkdeel. De theorielessen in de beveiligingsopleiding zijn op maandagavond. Je loopt 2 a 3 dagen per week stage. Het theoretisch deel voor werken in de beveiliging bevat een aantal modules zoals:

  • Werken binnen wettelijke kaders
  • Rekenen
  • Beveiliging van gebouwen en eigendommen
  • Loopbaan Burgerschap
  • Nederlands

  De Guard academy heeft jarenlange ervaring in de beveiligingsbranche en werkt met ervaren docenten. Zij dragen mede zorg voor onze hoge kwaliteitsopleidingen. Voor meer informatie bezoek onze website of vul het bovenstaande formulier in. Wij nemen dan contact met je op.