VCA_plaatje

Veiligheid Checklist Aannemers (VCA)

Guard Academy biedt zowel voor cursisten, voormalige cursisten, evenals voor bedrijven en particulieren een VCA basis cursus en VCA herhalingscursus, alsmede een VOL-VCA en een VOL-VCA herhalingscursus aan. Alle cursussen duren één dag en worden verzorgd door een bevoegd (en gecertificeerd) docent. Aan het eind van de dag vindt er een centraal, landelijk erkend examen plaats. Hiervan ontvangt de cursist direct de uitslag. Indien geslaagd, ontvangt de cursist binnen ongeveer twee weken het VCA dan wel VOL-VCA diploma en pas. Deze zijn op dit moment nog 10 jaar geldig. De overheid is van plan de geldigheid binnenkort terug te brengen naar 2 jaar. De cursist ontvangt ruim voor de aanvang van de cursus het cursusboek thuis en wordt verzocht zich voor te bereiden op de cursusdag.

Locatie cursus

Over het algemeen worden de cursussen gegeven bij de Guard Academy in Deventer aan de Nieuwe Markt 23. In overleg kunnen de cursussen ook op andere locaties gegeven worden. Informeer naar de mogelijkheden.

Cursus data

Eerst volgende cursus

Voor alle cursussen, zowel de basis als de herhaling, geldt dat deze éénmaal per kwartaal, op dinsdag, worden gegeven, afhankelijk van de opgave.

Kosten

• VCA cursisten € 167,50 ( BTW vrij).
• VCA extern € 275,-

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Guard Academy via het formulier hiernaast.

Klik hier voor de algemene voorwaarden