Verkeersregelaar aan het werk

Verkeersregelaar

Sinds kort biedt Guard Academy de opleiding verkeersregelaar aan in Deventer. Deze opleiding bestaat uit een theoretisch- en een praktisch gedeelte.

Het theoretische gedeelte neemt één dag in beslag en wordt afgesloten met een theorie examen. Deze dag wordt verzorgd door een bevoegde en gecertificeerde docent en de theorie inclusief het examen voldoet aan de eisen gesteld door de Stichting Verkeersregelaar Nederland. De cursist ontvangt ruim voor de aanvang van de cursus het cursusboek thuis en wordt verzocht zich voor te bereiden op de cursusdag.

Het praktische gedeelte neemt eveneens één dag in beslag en wordt afgesloten met een praktijkexamen. Deze dag wordt verzorgd door een door de Stichting Verkeersregelaar Nederland bevoegd verklaarde politiefunctionaris, die de cursisten op een aangewezen kruispunt in Deventer de kneepjes van het verkeer regelen bijbrengt en aan het eind van de dag het praktijk examen afneemt.

Bij zowel een voldoende voor het theorie- en het praktijkexamen, ontvangt de cursist het door de Stichting Verkeersregelaar Nederland erkende en gewaarmerkte landelijk erkend en geldige diploma verkeersregelaar, dat 10 jaar geldig is. Met dit diploma kan de cursist in geheel Nederland als verkeersregelaar aan de slag.

Locatie cursus

Guard Academy, Nieuwe Markt 23, 7411 PB Deventer.

Cursus data

Nader bekend te maken, op basis van aanmelden cursisten.

Voor deze opleiding geldt een maximaal aantal deelnemer van 8 personen

Kosten

• € 475,- ( BTW vrij).
Inclusief koffie/thee/lunch, cursusmateriaal en examenkosten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Guard Academy en het formulier hiernaast.

Klik hier voor de algemene voorwaarden